Wróć   Gamblerzy.PL > Zakłady bukmacherskie > Zakłady bukmacherskie

Zobacz wyniki ankiety: Który lepszy?
naziemny 4 28.57%
internetowy 10 71.43%
Głosujących: 14. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat Wygląd
stare 05-28-2008, 15:17   #1
yv3s
Senior Member

Domyślnie Bukmacher naziemny czy internetowy?

Moim zdaniem, żaden bwin nie zastąpi normalnego totomixa
yv3s jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 05-28-2008, 15:31   #2
Tomek
Administrator

Domyślnie

A moim zdaniem wręcz przeciwnie Owszem, jeśli obstawiasz rzadko i "rekreacyjnie", to nie ma sensu otwierać konta u bukmachera internetowego. Ale jeśli zakłady bukmacherskie traktujesz jako formę zarobku, to bez konta gracza w bwin, czy Bet-At-Home się nie obejdzie. Wygrane większe o 10%, wyższe kursy, aniżeli w STS, czy TOTO-MIX, no i możliwość typowania 24 godziny na dobę Wymienić można też ilość zdarzeń w ofercie, z którą oferty bukmacherów naziemnych nie mogą się równać Bonusy bukmacherskie dla nowych graczy, transakcje bezgotowkowe, zakłady live... Wymieniać można by w nieskończoność.
Bwin: 100 PLN dla nowych graczy
Expekt: bonus 100% do 150 PLN
Tomek jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 05-28-2008, 15:54   #3
soken10
Moderator

Domyślnie

Potwierdzam zdecydowanie Tomka. Już trochę gram w Internecie i powiem Wam, że typowanie tutaj jest o wiele lepsze. Jeszcze nieraz pamiętam, jak musiałem spieszyć do Toto-mixa oddalonego od mojego domu o kilka km, aby coś obstawić. Teraz siedzę sobie wygodnie przed kompem, słucham muzy i obstawiam to co chcę. Poza tym gra na live, bonusy na start, brak podatku --> to wszystko przemawia za bukmacherami internetowymi. Ja traktuję bukmacherkę poważnie i dzięki takiemu Bwinowi jest o wiele lepiej obstawiać. Przede wszystkim lepsza, bogatsza oferta, no i możliwość obstawiania 24h/dobę. Uważam, że żaden Toto-mix czy STS nigdy nie dorówna bukmacherom Internetowym.
soken10 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 05-28-2008, 17:00   #4
yv3s
Senior Member

Domyślnie

Może kiedyś przejdę na bwin, ale narazie mam totomixa bardzo blisko szkoły, więc nie jest problemem zajść na przerwie lub po lekcjach. Tylko ten podatek 10% jest dobijający.
yv3s jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 05-30-2008, 17:26   #5
jako47
Senior Member

Domyślnie

Oczywiście jestem za bukami netowymi. Pragnę Wam gorąco polecić Expekt ---> bukmacher naprawde rewelacyjny !! Szeroka oferta, a także wysokie kursy ! Naprawde polecam. 100 razy lepsze niż te Twoje toto-mixy !!
jako47 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 05-30-2008, 19:37   #6
pokermaniak86
Member

Domyślnie

bukmacherka internetowa daje szerszy wachlarz mozliwosci : brak prowizji,obstawianie singli np. z polskiej ligi,roznorodnosc zakladow,mozliwosc obstawiania live,bonusy i promocje,praktycznie o kazdej porze mozesz obstawiac mecze,mozesz dostac tez pieniadze za zreferowanie znajomych dlatego wg mnie same plusy
pokermaniak86 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 05-31-2008, 16:53   #7
gawro1
Junior Member

Domyślnie

Zdecydowanie bardziej wolę bukmachera internetowego. Dużo więcej ciekawszych pozycji i możliwość obstawiania live.
gawro1 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 06-06-2008, 16:32   #8
Ribery
Senior Member

Domyślnie

Bukmacher internetowy. Bezapelacyjnie. Lepsza oferta, wyższe kursy, brak podatku, możliwość obstawiania live... zresztą..co ja się będę rozpisywał... każdy wie najlepiej
Ribery jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 06-22-2008, 12:16   #9
pitermks
Member

Domyślnie

Ja osobiscie stwiam w Sts. ale Bwin tez jest bardzo fajny i oplacalny.
pitermks jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 06-22-2008, 18:38   #10
dym23
Moderator

Domyślnie

Na pewno na obecną chwilę lepsze są buki internetowe mnóstwo kombinacji, łatwość wpłaty , różne rodzaje wpłaty i wypłaty. Np. Toto-Mix czy też STS niestety ale są te podatki które przy większych kwotach zabierają całkiem sporo. Wiadomo jak ktoś akurat nie ma czasu wpłacić na buka internetowego albo jestem gdzieś na mieście to mogę puścić w STS. Ale większość zakładów oddaje na internecie, coraz więcej osób przechodzi na internetowego bukmachera. Dla mnie osobiście najlepsze buki internetowe to Bet-At-Home oraz Expekt. Od czasu do czasu także bet365.
dym23 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane Wyszukiwanie
Wygląd

Zasady Postowania